Alcazar tillbaka till allsången men debut för denna konstellation

Alcazar, årets MF-trea, kommer till Allsång på Skansen den 29 juli, självaste prideveckan. De må ha bytt konstellation några gånger genom åren men minnet tycks sitta som om det var igår. Andreas Lundstedt tar relativt fort att deras allsångsdebut var 2003 sedan han konstaterat att Tess då höggravid. Tess å sin sida talar om vilka låtar de körde då.
– Just det, då sjöng vi ”Stamp your feet” och ”Not a sinner nor a saint”.

För trion är det både underbart och jätteroligt att vara tillbaka men det blir första gången just konstellationen Lina Hedlund, Tess Merkel och Andreas Lundstedt är med. Det påpekar Lina som tillägger att det är jätteroligt att få komma till allsången. Att deras allsångsframträdande sker under prideveckan tycks de gilla och får de välja allsång fritt blir det ”En gång i min ungdom”.
– Den är härlig, säger Andreas.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *