Jany Schella – musikproducenten och låtskrivaren som gör artistdebut i allsången

Jany Schella är inte så känd för den breda allmänheten än, men har flera år på nacken inom musikbranchen. I cirka 15 år har han varit musikproducent samt skrivit låtar åt flera stora artister som Peter Jöback, Modern Talking och Kelly Rowland. Ytterligare en artist som han samarbetat med är Carola, vars låt ”My show” är skriven av bland annat honom. Jany har också varit artist tidigare men lade då den karriären på hyllan vad som skulle visa sig vara tillfälligt. Nu tar han nämligen upp den delen igen.

Jany deltar i sommaren andra Allsång på Skansen och blir den första romen någonsin på allsångsscenen.
– Det känns jädrigt häftigt måste jag säga, att vara här på allsången som artist och första romen. Det är första gången jag är här på allsång, det känns härligt. Det är kul att ta upp det här igen, att få vara med i Sverige och det här är bästa stället att börja på.

Något avslöjande blir det inte från honom om sin medverkan men han säger att det blir en överraskning och utlovar något annorlunda.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *