Signering med Sanna och kändisar i vimlet

Under tidig tisdagseftermiddag på Skansen stod det inte bara artistrep på schemat. Sanna Nielsen hade även en punkt i sitt eget schema som hette skivsignering. De som ville fick komma och träffa henne och få sin skiva signerad.

Skivsignering med Sanna på Skansen
Skivsignering med Sanna på Skansen

Bland kvällens gäster fanns bland annat en lokalkändis, nämligen Lars-Åke Wilhelmsson som var klädd vad han själv kallade en blå ”Berghagen”-kavaj samt randig tröja och kaptensmössa. Kort efter detta allsångsbesök bär det sen av mot Gävle-trakten för lite ledighet och på lördag ska han upp till Sundsvalls pridefestival för att uppträda som Babsan.

Lars-Åke Wilhelmsson

Även Kristjan Lootus var där. Han skulle senare under programmet komma att dansa med…

Kristjan Lootus

…Ingen mindre än Gunhild Carling.

Gunhild Carling

 

 

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *