Flamingos förstärker Electric banana bands sång

Det går fort, vi är redan i halvtid av allsången och i morgondagens program kommer vi få träffa veteranerna i Electric banana band, Titiyo, Tjejtjusaren Darin och veckans helt klart yngsta artist. Vera Nord som har 6 år kvar tills hon når myndighetsstrecket. Trots det har hon nyligen släppt debutskiva vid namn ”Alla gör sin grej”.
Vad jag också vet är att Electric banana band kommer ha med sig en egen kör bestående av fem stycken flamingos. En av de, en tjej som inte till vardags jobbar som musiker berättar att vi kommer kunna se åtminstone henne stående på scenens vänstra sida eller sett från publiken den högra sidan som är närmast väderkvarnen. Bered er alltå på både apor och fåglar på scenen imorgon kväll.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *