Finbesök av Björkman på allsången igår…

Christer Björkman besökte allsång på Skansen

När många av kvällens gäster hade hittat till sina platser dök ingen mindre än Christer Björkman upp. Efter att ha ställt upp på fotografering och hittat sin plats smets det iväg en bit för ett telefonsamtal. Huruvida det var ett enkelt privat samtal eller ett hemligt jobbsamtal inför Melodifestivalen ska vara osagt men en sak är säker och det är att nästa veckas gäster lär vara i hans stil,  åtminstone när han sitter på jobbet. Då är det nämligen pridevecka och det brukar innebära mycket ”schlager” som många fortfarande säger även om ordet är lite missvisande. Då kommer såväl Alcazar och Panetoz från melodifestivalen som årets Eurovisionvinnare Conchita  Wurst. Vågar man gissa redan nu att det blir glamour, fart och mycket glädje i nästa veckas program?

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *