Kär återkomst av Lasse Berghagen i morgondagens allsång

Lasse Berghagen

Imorgon blir det ett kärt återseende i allsången. Förutom artister som Takida, Orup och Linnea Henriksson kommer även Lasse Berghagen. Han firar 50 år som artist och kommer att hyllas på Sollidenscenen imorgon men exakt vad han ska göra hålls hemligt.
-Det ska bli jättekul. 10 år var jag där. Det känns jätteroligt, säger Lasse om att återvända till allsångsscenen.

Men någon längtan tillbaka finns egentligen inte, åtminstone inte som programledare.
– Det var 10 fantastiska år och sen har jag jobbat med
mina konserter och shower. Det var 10 fantastiska år och sen har jag jobbat med mina konserter och shower. 10 år det var lagom.
Hur han ska krydda allsången imorgon har han ett väldigt enkelt recept på. Det är att bara vara sig själv och se om han duger.
Både han och Petra var med i första säsongen av Så mycket bättre och när han ska beskriva henne som person gör han det med väldigt goda ord.
– Det är mycket därför jag är med nu. Jag tycker väldigt mycket om henne. Jag tycker att hon är en fantastisk sångerska och stark personlighet. Varm, omtänksam.
Den gängliga sångaren har endast som förväntning på morgondagen att de ska göra ett bra program naturligtvis och nämner Timbuktu som en av de andra gästerna. Sedan hoppas han kunna bjuda på sig själv och därigenom göra folk glada. Och med endast fem regniga dagar under sina 10 år som programledare för allsången så borde solen lysa över honom och sollidenscenen även imorgon.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *