Melodifestivalspremiär för två av nästa års städer

Så var det dags. Idag runt lunchtid släppte så SVT städerna för 2015 års Melodifestival. Man slapp visserligen sätts morgonkaffet i fel strupe över förvåningen att dels Östersund fått en deltävling och sedan att Helsingborg som ligger i stort sett granne med Malmö trots allt ändå får äran att välkomna till en veckas festande. Däremot kunde man riskera att missa lunchen. Nu lyckades jag ändå med konststycket att få i mig lunchen men det var med telefonen i ena handen, gaffeln i den andra handen och papper och penna i högsta hugg bredvid tallriken. Allt för att söka bra boende i de utvalda städerna. För Östersund och Helsingborg blir det dessutom första gången någonsin som de får arrangera en deltävling eller andra chansen.

Det är alltså till dessa städer som festivaltåget tuffar några veckor efter nyår:
7/2 Deltävling 1 – Göteborg, Scandinavium.
14/2 Deltävling 2 – Malmö, Malmö arena.
21/2 Deltävling 3 – Östersund, Östersund arena.
28/2 Deltävling 4 – Örebro, Conventum.
7/3 Andra chansen – Helsingborg, Helsingborg arena.
14/3 Final – Stockholm, Friends arena.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *