Panetoz ryktas ge sig in i Melodifestivalen igen

Medan Junior Eurovision Song Contest avgjordes i helgen och vanns av Vincenzo Cantiello från Italien, så väntar många med spänning på att få veta såväl låtar som artister för 2015 års Melodifestival. Aftonbladet har redan avslöjat några artister som ska vara klara däribland Panetoz som sägs ska vara klar för ett nytt MF-tävlingsbesök och Rickard Söderberg. Jag kommer heller inte vara särskilt förvånad om någon från fjolårets Idol dyker upp då flera av de förr eller senare brukar hitta till denna scenen.

Om det stämmer så verkar scenvana Wahlgren kunna komma med även nästa år. Dock inte Pernilla utan sonen Benjamin Wahlgren som redan har provat på lilla Melodifestivalen 2006, där han gjorde så bra ifrån sig att det blev vinst med låten ”Hej Sofia”.

Nu börjar det närma sig julmånaden, nyår och framför allt Melodifestivalstart om knappt 3 månader. Lägger jag ihop logik med tidigare års kalender så säger känslan att hela startfältet bör avslöjas inom en väldigt snar framtid.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *