Imorgon presenteras de 14 första artisterna

Imorgon förmiddag avslöjar SVT 14 av de 28 artisterna i Melodifestivalen 2015, med resterande 14 dagen efter. Ska man gå efter de som nämns i förhandssnacket som redan klara ser det ut att kunna bli en riktig blandning med allt från metalopera, ballad och punk.

Jag känner emellertid att jag är lite fördomsfull nu. Vi har ju inte hört något av nästa års låtar, bara läst namn som det spekuleras kring och någon som i huvudsak har sjungit inom en viss genre tidigare kan plötsligt överraska med att ge sig in på något helt annat spår. det har hänt tidigare att man överraskats av en artist som levererat något helt annat än man trott eller tänkt. Det finns självklart också de som ger precis det man målat upp framför sig i förväg, utan någon som helst överraskning. Panetoz som det tidigare pratats om petades vad jag kan se sedan bort från förhandssnacket. Så… kommer de försöka sig på en ny chans att sno hem sångfågeln eller får de vackert hålla sig ifrån tävlingen nästa år? Andra som nämnts som möjliga klara är Måns Zelmerlöw, Linus Svenning och Kristin Amparo. Om två dagar vet vi garanterat vilka det blir som kommer ställa sig på Sveriges största scen, med en önskan om att få en sångfågel i handen och en flygbiljett till Österrike i maj.

Jag är på plats imorgon och på tisdag för att bland annat kunna ge er några kommentarer och kortare intervjuer med ett antal av artisterna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *