Britta körar åt Molly i MF nästa år

Julgalan gick den här helgen in i sin nästa sista turnéhelg. Ikväll hölls den i Globen med artister som Magnus Uggla, fjolårets tvåa Ace Wilder, Lena Philipsson och Ebbot Lundberg med flera. Bakom dessa stod Britta Bergström som en av två körsångerskor. För den som inte redan läst i Arbetarbladet så kommer just Britta att köra bakom Molly Pettersson Hammar i Melodifestivalens första deltävling nästa år. Detta bekräftade hon för mig ikväll efter showen att det är inbokat och klart redan.

Huruvida vi får se henne i ESC sedan lär dock ännu vara ett oskrivet blad men för den som vill se Eurovision på plats och uppleva vår vinnares kämpande för en ny svensk seger nästa år så gäller det att vara på hugget redan nu på måndag morgon. Klockan 09.00 den 15 december släpps de första biljetterna till den europeiska storebrodern som är 2 år äldre än vår svenska uttagning.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *