Behrang ger oss mer djup i år tillsammans med Victor

Behrang Miri och Victor Crone på scen nu. Med ett band bestående av DJ Shaya Khaill, Amanda Nordelius på bas och Liliana Zavala på percussion. Medan bandet håller sig snällt vid sina instrument på scenens mitt startar Behrang rappandes sittande på vänsterflajen medan Victor har sin utgångspunkt vid ett mikrofonstativ på den andra flajen. Lätt effektfull rök används och det är snyggt ljussatt. Texten i ”Det rår vi inte för” sitter hos bägge artisterna liksom sången och de båda möts – förstås – till slut på scenens mitt . Detta är verkligen något helt annat än Behrangs förra bidrag dansa jalla sawa. Det är mer djup i denna.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *