Behrang och Victor – 2 ”bröder” som ska fånga upp folkens hjärtan ikväll på sitt sätt

En debutant och en som varit med förr. Tillsammans är de skyldiga till att ikväll stå på scenen och inför miljoner tv-tittare framföra deras bidrag ”Det rår vi inte för”. Victor Crone och Behrang tycker båda att det är väldigt kul att vara här i Melodifestivalen. Behrang har också gett nykomlingen på den här scenen en del tips att tänka på. Nervositet har bägge men den förvandlar de till något positivt som peppar. Victor som befinner sig i en sådan här stor arena för första gången beskriver alltsammans som magiskt och är supertaggad.

Behrang förklarar tankarna kring nervositeten som han anser är viktig.
– Nervositeten behövs alltid ifall det ska gå bra. En person som inte är nervös tar saker och ting för givet, men jag har lärt mig genom åren att förändra nervositeten från en destruktiv känsla till något positivt som gör att man blir peppad och laddad.

Victor kallar under samtalet Behrang för broder. Behrang och även Victor protesterar lite när frågan kommer på tal om Behrang är lite som en far till Victor, med tanke på själva framträdandet deras där Behrang lägger armen på Victors axlar.
– En pappa… Ja det är definitivt en broder i alla fall men pappa vet jag inte, säger Victor och skrattar lätt.
Det hade vart en väldigt ung pappa, fyller Behrang i.
Han berättar att de visar kärlek och uppskattar varandra och tycker att människor borde kramas mer.

Under fredagsgenrepet hade Behrang något skrivet i handflatan. Han visar upp vad det står i den. Det är en lista bestående av flera punkter
– Det är anteckningar i handen. Anteckningar kring kameror och vinklar. När kamerorna är på vift då tittar jag, friskar upp minnet för att ge den bästa underhållningen för alla tv-tittare där ute.

Det är just kamerorna som båda ser som de i särklass svåraste momenten och Victor menar att det blir fler saker att fokusera på i numret.
– Jag tror jag lärt mig från förra året jag var med liksom. Jag vet att det här kommer inte synas för tv-tittarna. Vi vill ge den bästa underhållningen. För att fånga en kamera… Att fånga publiken här inne i arenan, de är ju väldigt viktiga och de ger oss en otrolig energi. Men det är majoriten av tittarna där ute och att ha en kamera då tittar du in i 100-tusentals människor och kan fånga upp deras hjärtan och det vill vi ju göra och göra det på vårt sätt, svarar Behrang.

Tävlingsmässigt i Melodifestivalen ser Behrang en väldigt stor punkt som är viktig för att lyckas och det är hur man levererar låten till just tv-tittarna, vilket inkluderar kamerorna som är den svåraste biten. Det gör också att resultatet är ovisst in i det sista.
– Jag tror 50% av hela grejen med MF är hur du levererar framför kamerorna så det är väldigt svårt att se om det kommer gå hem även om det är en bra låt. Vi kommer att göra vårt bästa och förhoppningsvis kommer det gå bra.

Ytterligare en låt skickades faktiskt in till i år men kom inte med, vilket då ”Det rår vi inte för” gjorde. Killarna ä förstås väldigt glada för det.
– Jag tycker det är en fantastisk låt och jag hoppas att folk där ute kommer uppskatta låten också, säger Behrang.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *