Elize om duettpartnern: Jag kunde bara komma på en manlig operasångare i Sverige

Elize Ryd och Rickard Söderberg bekräftar att skillnaderna röstmässigt mellan de är väl genomtänkt.Elize tycker också att Rickard har en mer unik röst än henne i de här sammanhangen.
– När One by one var färdigskriven kändes det som att det skulle passa väldigt bra med en operaröst och då kunde jag bara komma på en manlig operasångare i Sverige som jag liksom skulle kunna tänka mig.
Rickard tackade ja och Elize fyller i med att man gärna vill jobba med människor man vet att man tycker om.

När det kommer till just Melodifestivalen så har båda varit en trogen följeslagare sedan barnsben. Rickard vet till och med vilket datum hans intresse föddes.
– Det var den 26 februari 1983, palladium. Då väcktes något i mig som gör att jag vill var ai dne här underbara miljön där det baa är fullt av love, säger han.

Jag vet att han ser upp till Carola väldigt mycket och ber honom att välja en av Carolas alla låtar, helt valfritt, som han skulle kunna tänka sig att göra i Melodifestivalen.
-Ååh, då skulle jag välja…! Ja, When two worlds collide med Bee Gees för att hennes Bee Gees-skiva är liksom bara facit för hur 80-talet ska låta.

Scenen tycker de känns bra, det är båda överens om.
-Allt som vi kunde göra gjorde vi så gott vi kunde. Vi var så förberedda som vi kunde, försäkrar Rickard.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *