Eric Saade till final tillsammans med Jessica Andersson

Det blev till slut föga anande Eric Saade som gick till final. Med sig till Friends arena tog han Jessica Andersson medan ”dockorna” i Dolly style får åka till andra chansen och Helsingborg tillsammans med Behrang Miri och Victor Crone. Eftersom grabbarna är från Lund så blir även andra chansen på hemmaplan typ. Enligt Dolly Style är det hemmaplan även för de då ”Helsingborg inte ligger så långt ifrån Dollyville eftersom det är i deras fantasi”. Tjejerna kommer att ta det  lugnt ett litet tag men sedan blir det träningsläger inför Helsingborg om några veckor. Eric Saade som var supernervös i green room innan resultatet ropades upp var nu förstås väldigt lycklig. Nu väntar en efterfest där Eric kommer att festa loss och bara njuta av sin finalbiljett.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *