Sanna och Robin ett tight programledarteam

Efter detta andra genrep ser man att programledarduon fixar detta väldigt bra för att vara första veckan. De känns som lite av parhästar och kan konsten att fånga upp tråden där den tappats. Till exempel kom Sanna Nielsen av sig i deras mellansnack inför det slutgiltiga lottade resultatet och fick ett mindre skrattanfall men detta löste de väldigt bra och bara sekunder senare var de tillbaka i manus. Vid uppläsandet av de två bidrag som lottats till andra chansen kom så Eric Saades hiss i vägen och när sikten blev fri mot duon konstaterade Robin snabbt att ”Där är vi!” Riktigt snygg och räddning där. Det är lovande för resten av turnén.

Detta genrep var det Eric Saade och Dolly Style som fick dra vinstlotten och sjunga sina respektive låtar i repris. Förmiddagens genrep var en uppvärmning för artisterna och för teamet. Ikväll är det på riktigt.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *