Finalisternas festande inatt

Isa som efter sin finalplats berättade att hon var väldigt osäker på om hon verkligen vill smälta denna bedrift, hon vill snarare leva kvar i den underbara finalistkänslan och att inte riktigt veta vad som händer, kom faktiskt väldigt snabbt till festen. Väl framme vid bordet fick hon en söt liten flaska att öppna medan delar av pressen gav henne en crash course i hur man gör. Alkoholfri självfallet ska sägas!

Ytterligare en kanske 15 minuter senare anlände den andra finalisten, Jon Henrik Fjällgren. Han måste ha varit prickskytt i sitt tidigare liv för han lyckades träffa undertecknad i ögat med en stråle champagne och jag kan säga det att ska ni någonsin använda ögonskölj – undvik champagne!

Isa gjorde honom sedan sällskap för att lyckligt bländas av kamerablixtar från både höger och vänster.

Självfallet festande även andra chansen-finalisterna andreas Weise & Kristin Amparo

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *