Midnight boy valde rött

Midnight boys känns väldigt tillgjord och det som genast slår mig är att jag fastnar vid att försöka se om hans mun är synkad med sången. Det som förbryllar hjärnan är nog kombon av hans ständiga slingrande men snygga dansmoves och den inspelade delen i själva refrängen som hörs tydligt även när han själv inte sjunger. Vid andra genomkörningen kollas det återigen lite extra på just detta och jo – han sjunger definitivt själv. Så inga konstigheter här inte.

På skärmarna ser det fräckt ut med sångaren och hans två manliga YMCA-dansare med bar överkropp som bara saknar skärmhattarna. det verkar för övrigt som att de har valt ut den röda skjortan som scenklädsel.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *