Starkt även i Dinahs klubbpop

När nu Dinah Nah och hennes dansare intar scenen så ser hon ut som en av de större barnen i Peter Pans Neverland som fått sällskap av sex pirater med stor danslust. Att denna kombo sedan känns fullt naturlig i huvudet är en mindre gåta. Att dansarna ser ut lite som pirater beror på deras korta vita byxor som slutar strax under knäna och att de har olika vita toppar. För att matcha Dinah Nah som är guldklädd från topp till tå har även dansarnas kläder detaljer i guld.

”Make me (La la la)” är en bra låt som sångerskan levererar i. Tungrök är tillagd i början och man kan undra om hennes dansare som ligger på golvet över huvudtaget kan andas där nere. Det går tydligen utmärkt för de kommer i alla fall upp på fötter. Med gula spottar som lyser genom röken blir det en eldig effekt, vilket blir superhäftigt på tv-skärmarna. Den här veckan kommer bli grymt svår att tippa!

 

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *