Kristin Amparo om vad Hasse Andersson inte har: ”Jag har ett väldigt stort omfång”

Kristin Amparo & Hasse Andersson

Kristin Amparo har haft en veckas ledigt från turnén då hon kom hit till andra chansen via den tredje deltävlingen i Östersund med sin ”I see you”. Något hon tycker varit så skönt. Nu blickar hon dock framåt igen och satsar mot att beröra folk med sin sång, därmed komma till finalen i Friends arena nästa vecka. Men innan hon kommer dit måste hon få fler röster än Hasse Kvinnaböske Andersson i duellen.

Att det varit skönt att vara fri från turnén en vecka för henne är för att tiden då funnits till att gå hemma i skogen, hänga med kompisar och att vila. Responsen dr hemma om hennes deltagande har varit väldigt positivt.
– Jag har fått så mycket kärlek hemma och och jag är så här, var ska jag göra av all kärlek?

De har förändrat lite i kameravinklarna och lagt till lite fler klipp, vilket innebär att Kristin blivit tvungen att lära sig lite fler kameror. I övrigt är det samma nummer så att säga men det är en utmaning på ett bra sätt.
– Jag tycker alltid det är en utmaning. Det handlar om att beröra människor. Man måste gå in i varenda ton och varenda ord måste betyda något, så det är alltid en utmaning.

Om sin duellmotståndare har Kristin bara positivt att säga.
– Jag tycker han är så fin, säger hon och ger ifrån sig ett skönt varmt skratt. Jag tycker han är bra och tycker att man blir glad av hans låt. Jag tror att det vi kan göra båda två är köra 100%. Det är ju upp till svenska folket och det känns bra.

Har du något Hasse Andersson inte har?
-Jag har ett väldigt stort omfång, säger hon och skrattar.

Hasse Andersson är näst intill på hemmaplan nu när andra chansen går av stapeln i Helsingborg, vilket han tycker är fantastiskt kul. I den fjärde deltävlingen förra veckan i Örebro hade han en del svårigheter med kamerorna under sitt framträdande av ”Guld och gröna skogar”. Dessa sitter betydligt bättre nu. Om sin duellmotståndare Kristin Amparo säger han att det kommer bli svårt men ska kämpa för att få till allting så bra som det bara är möjligt.

Senast i Örebro tappade han kamerorna när fredagsgenrepet kom och sångaren mötte publiken som gav sitt stöd. Just kamerorna har varit hans aber. Sådant var inte fallet igår kväll på genrepet.
– Nej, idag så fick jag beröm idag att jag klarat kameran. Jag var ju väldigt stolt. Trots att jag fick sånt stöd av publiken klarade jag kameran och studiomannnen sa att det var kanon alltså.

Innebär det du nu är en riktig MF-artist?
– Nu så, nu så e jag riktig MF-artist och det… Nej, man känner att man kan koppla av på ett annat sätt och att det funkar. Jag blev så glad när jag såg ut i publiken och såg småungar med ”Heja hasse”. Då blir man varm i hjärtat. Det var jätteroligt!

Du kommer att ställas mot Kristin Amparo…
– Ja det är ju jättesvårt. Hon har ju en vacker ballad och sjunger vackert med pondus och så va. Jag kan bara ge järnet så får vi se hur det går. Det är ju det, det är de som röstar som bestämmer och det beror självklart vilket humör de är på. Om de vill ha hejsan svejsan eller lite mer stämning alltså.

Känslan inför direktsändningen nu?
– Det känns fantastiskt bra. Jag är taggad till tusen. Jag ska ge järnet, säger Hasse.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *