Jon Henriks körtjej: Jag bara flög som en vante

Jon Henrik repar för ovanlighetens skull i vanliga kläder, det vill säga slitna jeans och en svart skjort. Han röst passar verkligen till jojken men vid de rader där han ”sjunger” kan man ana att han kanske inte skulle klarat av en tre minuter lång sång med text alls lika bra. Hans lilla flirt med svenska folket är också borttagen.

Han har som tidigare pyntat scenen med ett träd, en trumslagare med trumma, ett dansande par och en liten lägereld. Men kören som hissas upp upptäcker att något är nytt. Körsångerskan i mitten frågar efteråt, fortfarande hängande i linorna från taket om det är någon skillnad mot förra veckan:

-Jag bara flög som en vante!

Skillnaden är att kören eller norrskenet som de faktiskt ska föreställa, har hissats upp lite högre här i Friends arena.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *