Så var Stockholms välkomstfest

Efter cirka två års bortovaro från Stadshuset så stod så återigen gyllene salen för en inbjudande välkomstfest. Så snart alla artister utom Måns Zelmerlöw dykt upp började sällskapet dra sig upp till gyllene salen på övervåningen för att inta plats och ta för sig av maten med mera. Artisternas bord stos så pass lägligt utplacerat att man hamnade direkt i havet av artistbord när när man satte foten där inne. Bredvid borden stod buffébord uppdukade och på andra sidan dessa hade ett antal ståbord samt två barer ställts upp förutom podiet där några högt uppsatta personer i Stockholm höll tal (vilka det var gick emellertid mig förbi). Men varför var de tvugna att placera besticken två mil ifrån buffébordet?? Var det för att det innebar att samtliga blev tvugna att mingla lite extra för att över huvudtaget kunna få i sig av allt gott?

En annan som dök upp på festen va Dea Norberg som jag plötsligt såg sitta vid Mariettes bord och trivsamt prata med sitt bodssällskap. Det visade sig att även Mariette har stärkt sitt nummer körmässigt. Nu kommer man inte att kunna se Dea eftersom hon står backstage och sjunger men man kan definitivt höra hennes sköna stämma backa upp sångerskan som går ut näst sist på lördag.

Närmare 22 – 22.30 när de flesta tagit av desserten och kände sig nöjda drog några, (ex. Linus Svenning) hem för att sova medan andra lämnade sina bord för att mingla vidare, även Sanna och Robin som någon gång under kvällen anlänt till Stadshuset.

Samir & Viktor syntes strosa runt bland gästerna på varsitt håll bland annat medan Jessica Andersson mestadels satt vid sitt bord med teamet. Närmare midnatt hade många gått men några höll sig envetet kvar när jag blev tvungen att lämna festen för att hinna med sista tåget hem,

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *