Snyggt genomfört rep av fokuserad Måns trots småmissar

Under Måns första genomkörning går det inte helt smärtfritt. Han har ju ett extremt tekniskt nummer som har visat sig inte vara så lätt att få till exakt som det ska vara. Den här gången lyckas han antingen tända ficklampan eller kommer inte åt att släcka den för det börjar blinka i hans ficka. Detta sker dock inte den andra genomkörningen men sista gången missar han fist bumben med gubben.

Det som nog är nytt i hans nummer, som inte jag kan minnas i alla fall, är att de har lagt till bågar av ljus som växer ut ifrån Måns skärm ut ut över hela scenen, vilket ger lite mer ljus till hans show och mer discokänsla över hans nummer.

Snyggt genomfört rep trots småmissar av en väldigt fokuserad Måns.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *