Tv-tittarna får ut mest av Saades pyro – i en härlig upptemposhow

Att Eric Saade vet hur man skapar en show är väl bekant vid det här laget, annars skulle han inte vara i finalen med sin ”Sting”. Det är fyra veckor sedan han fick ställa sig på scenen men frånsett att tefatet ändrat riktning och det därmed blivit några andra kameravinklar känns han redan ganska säker i såväl sång som dans. Dock blev det en miss i en kameravinkel under andra genomkörningen så Eric visade ryggen.

Lagom till tredje och sista genomsjungningen av ”Sting” släpps tyget ned och ett kortare möte sker där bakom, bland annat gås koreografin igenom bitvis. Eric och de fyra dansarna levererat sedan i relativt synkad dans ett härligt upptempo dansnummer som avslutas med ett kort pyro o och guldkonfetti. Pyrot är nytt och avfyras från sidorna av tefatet som Eric står och studsar på. Väldigt kort pyro som de framför tv-rutan lär få mest upplevelse av. Här inne i arenan hörs en smäll och bara sekunden senare ligger det små rökpuffar i luften kring tefatet.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *