En konsert i Gamla stan för Magnus som dock sluppit dejtförfrågningar

Magnus Carlsson som gick direkt till final från sin deltävling med ”Gamla stan” är snabb på att hälsa när vi möts i green room och tala om att han såg undertecknad igår (läs: på välkomstfesten i onsdags). Vi kommer då osökt in på att Magnus gick på röda mattan hela två gånger.

Hur var det att gå röda mattan 2 gånger?
– Men den var ju rolig. Det var inte mitt fel. Det var fotografer som sa att vi missade dig, du måste gå en gång till, säger han och fnissar. Jag bara ”oj hur ser det här ut nu? Nu har han fått storhetsvansinne, nu går han två gånger”. Nej men det var roligt.

Har du fått dateförfrågningar i Gamla stan sedan deltävlingen?
– Inga dejtförfrågningar men jag har faktiskt haft en konsert i gamla stan här om dagen. Det var lite kul. Jag körde mina låtar och sådär, schlagerbidragen. Så det har jag gjort men inga dejter för mig. Den tiden är förbi, fyller han i.

Vad mer har du gjort sen sist för ladda upp inför finalen?
– För min del efter jag var i Malmö så har det varit helt galet. Då har vi jobbat klart en skiva och eftersom jag driver ett eget skivbolag, jag har mitt eget bolag, så är det jag som håller i fiolerna så det har varit väldigt mycket pappersexercis och det tekniska. Men nu är skivan på g. Jag har haft fullt upp. Och mitt emellan där ska man också försöka fixa till numret i MF.

Vad har varit roligast hittills på resan?
– Det roligaste eller det som jag säkert kommer komma ihåg allra bäst var den där feelingen när de sa i Malmö att ”den som går vidare är bidrag nummer 6!”. Den feelingen som kom då DEN kommer jag komma ihåg.

Är den känslan med dig än?
– Ja vi får se vad som händer men den kommer jag minnas absolut. Den var helst fantastisk. Jag fick en total blackout liksom, total lycka, säger Magnus.

Publicerat av

Diana Wikström

En reaktion på “En konsert i Gamla stan för Magnus som dock sluppit dejtförfrågningar”

  1. Allt annat än M Zemlelöv en skräll. Samen eotisk men chanslös i Europa
    Ha de folk laddar m en öl o Pugh Rogefeldt (känd gotlänning)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *