Eric Saade: ”Både jag och Måns kan vinna Eurovision

Eric Saade gick raka vägen till final och slapp vägen via andra chansen. Nu är han glad att vara på plats i Friends arena men kanske lite väl avslappnad?
– Det känns jättebra. Man är liksom väldigt avslappnad just för att det har gått så lång tid och man, ja jävligt avslappnad, säger han och får till en gäsp mitt i allting.

Nu har gäspen inget över huvud taget att göra med att det skulle vara trist eller så i Melodifestivalen. Han har också fått tid till att sova sedan deltävlingen i Göteborg så det är inte heller det som orsakar gäspen utan något helt annat.
– Man blir sliten av att prata med och bli intervjuad av så många. Men nej jag är avslappnad det ska bli så jävla roligt bara. Det kommer vara så kul vara i Friends. Sist jag var här var jag i Globen.

Eric svarar positivt på att han känner segervittring nu och lägger till att de andra i startfältet förhoppningsvis gör detsamma. Segervittring kan också betyda olika för finalisterna. För Eric handlar det om att han känner hur sin låt har blivit en hit och att allt då kan hända.
– Sen får man se på lördag men liksom vi är nog ett gäng där som kan vinna och jag tror vi, både jag och Måns kan vinna Eurovision.

Eric har tidigare varit med i ESC, men inte Måns Zelmerlöw. Just i detta faktum kan Eric möjligen se en liten fördel i sin vågskål. Samtidigt ä han ödmjuk inför resten av startfältet.
– Ute i Europa tror jag att jag har det. Jag vet ju om att jag har jättemycket fans i Europa. Om jag var där så det är klart det skulle kunna vara en fördel men… jag är inte där än. Först måste jag ju komma dit.

Erics fokus ligger just nu på själva numret och han tycks se Måns Zelmerlöw som den starkaste motståndaren. Det är åtminstone endast Måns som Eric nämner.
– Alla mina tankar ligger på mitt nummer just nu känns det som. Sen så hoppas jag att det blir en skön kamp mellan mig och Måns, säger han och skrattar.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *