Måns Zelmerlöw snart i arenan

Foto: Per Kristiansen
Foto: Per Kristiansen

Det är nu exakt en vecka kvar tills det är dags för Sveriges semifinal. Måns går som troligen många redan vet ut  i den andra semin på torsdag nästa vecka. Visserligen med startnummer 13 men något säger mig att det som i mångas munnar brukar kallas för otursnummer snarare kommer vara tursamt för Måns Zelmerlöw och de övriga i det svenska teamet. Det börjar nästan kännas lite traditionsenligt också att se Britta i ESC-sammanhang. Nu var hon inte med bakom Robin när han stod på ESC-scenen i Malmö 2013 (eller bakom någon av det årets 38 andra deltagarländers artister). Dock blev som bekant hon och fyra andra enormt duktiga körsångerskor inkallad förra året för att hjälpa till att lyfta Sanna Nielsens ”Undo”, vilket gick väldigt bra.

Jeanette Olsson får även hon följa med i år igen. De övriga som ställer upp sig bakom Måns är Alexander Holmgren och Linnea Deb som ju även varit med och skrivit låten.

Klockan 14.10 idag ska Måns, som troligen lämnat hunden hemma under Wienvistelsen, vara på plats i arenan.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *