Måns premiäröppnar sin turné ikväll på Gröna Lund

Carola (© Diana Wikström)
Såhär såg det ut när Carola besökte Gröna Lund i onsdags (© Diana Wikström)

I onsdags var Carola på Gröna Lund och premiäröppnade sin sommarturné med fart, fläkt, rök och konfetti samt ett antal tusen som packat ihop sig framför stora scenen. Till Furuvik kommer hon den 8 augusti.

Ikväll är det den purfärske Eurovisionsvinnaren Måns Zelmerlöws tur. Han har knappt hunnit landa på Arlanda (vilket skedde i söndags) innan Även han inleder sin turné på Gröna Lund. Gissar jag rätt samt att vädret är med honom så kommer parken vara väldigt välbesökt ikväll. Klockan 20 drar han igång och jag kommer att vara där.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *