Doug tillbaka på Sollidenscenen – tillsammans med Jill Johnson

Imorgon får allsången finbesök. Då återkommer amerikanske Doug Seegers till Sollidenscenen. Sångaren som förra året fick en stor fullträff med sin ”Down to the river” som förde lycka med sig och verkligen öppnade upp för honom, med stor framgång som följd. Den här gången står han tillsammans med Jill Johnson. De två släppte duettalbumet ”In tandem” i slutet av mars och det är den skivan som ligger till grund för deras gemensamma turné på fem platser runtom i Sverige i slutet av sommaren. Bland annat på Skansen den 28 aug. Men först blir det alltså ett återbesök på allsången.

Doug har sett fram emot att komma tillbaka till Sverige och berättar att det var överväldigande till en början att plötsligt möta en större publik. Så pass överväldigande att han var tvungen att låta det sjunka in just för att det var så nytt och spännande.

Övriga artister i morgondagens allsång är Magnus Carlsson, Danny Saucedo och Isa och Bo Kaspers orkester.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *