Samir & Viktor till Melodifestivalen igen

Idag kom, förutom nyheten om den nya Melodifestivalloggan som är mer grafiskt multifunktionell, avslöjande från Nöjesbladet att Samir och Viktor ska vara klara för en comeback i Mellon. Duon tävlade förra året med låten ”Groupie” och har tydigen letat ett tag efter den perfekta låten att delta med i årets festival och nu fastnat för en signerad Fredrik Kempe som inte behöver någon större presentation.

Trots att duon samir & Viktor bildades så sent som 2014 har de redan hunnit med två hitar med låtarna ”Success” och vad som var en mindre sommarplåga i form av ”Saxofuckingfon”. Lägg till ett ganska bra resultat ändå i förra årets festival, där ett skräckfyllt fall bakåt (från Samirs sida) ingick i scenshowen. Senast sågs Samir jaga Springarpar runtom i södra Sverige i TV4:s nysatsning Spring. Dock utan scenparhästen Viktor.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *