Nej, det blir ingen skånsk ”Hunger” från Molly i tävlingen

Nästa artist att känna lite mer på innan vårens Melodifestival är Molly Pettersson Hammar, som tillhör startfältet för deltävling två i Malmö med bidraget ”Hunger”. Molly gjorde MF-debut så sent som förra året men det är inget som hindrar henne på något vis att hoppa på tåget igen. Hon känner sig tvärtom taggad inför en ny vända i denna så kallade cirkus. Det hon vill med det här årets deltagande är att ta en till chans att visa svenska folket vem hon är, vilket hon berättar under ett slags infinnande lugn och en trygghet.

Att hon ger sig i kast med ett nytt försök i festivalen har också till viss del att göra med appen som inte fungerade helt smärtfritt när den liksom Molly gjorde debut.
– Jag känner att förra året blev det så himla konstigt liksom. Det blev så dramatiskt med appen och det så jag känner att det ska bli så himla kul att få en till chans visa vem jag är och min låt, och få sjunga för svenska folket igen. Det är klart det är läskigt men det är det alltid hur som helst.

Molly känner sig väldigt mycket tryggare både som artist och som människa, vilket hon även utstrålar. Själva låten som har titeln ”Hunger” betyder också mycket.
– Jag älskar den. Det är en stark… börjar hon och nämner att låten är skriven tillsammans med Lisa Desmond, Anton Hård af Segerstad samt äkta paret Joy och Linnea Deb.
– När vi satte oss i studion kände jag direkt att jag ville skriva om att våga följa sina drömmar och kämpa för det man verkligen tror på, så det är en varm soulfull upptempolåt som förhoppningsvis kommer att träffa och inspirera.

Trots att hon plötsligt byter till en klockren skånsk dialekt och säger att hon älskar Malmö så kommer vi, enligt utsagon den här dagen, inte att få höra någon skånsk version av ”Hunger” i tävlingen. Möjligen att det kan komma en skånsk singel framöver från denna tjej men det blir inte i år och tydligen alltså inte heller i MF.
– Det är fantastiskt. Det är jättejätteroligt. Jag känner mig trygg det här året och är jättepeppad säger hon om sitt kommande deltagande.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *