Molly Pettersson Hammar till andra chansen: ”Folk behöver höra den”

Molly Pettersson Hammar var en av två ändå glada andra chansen-placerade. Möjligen var Molly den gladare av de två för den placeringen då Isa som också får åka till Halmstad och kämpa en vecka till för en finalplats tog sig direkt till finalen föregående år. Det gjorde då inte Molly som åkte ut redan i sin deltävling. Sångerskan beskrev det faktum av att ha tagit sig vidare till ett nytt finalförsök via Halmstad med att det kändes jäkligt bra och upprepade ordet ”glad” hela fem gånger i en och samma mening.

Du var ej vidare förra året. Hur känns det att ha tagit dig till andra chansen?
– Det känns som att det var det bästa som kunde hänt mig faktiskt, och min låt framför allt. Eftersom att det, nej men den ”it’s a grower” kan man säga. Den växer verkligen tycker jag för varje lyssning så det känns som att folk behöver få höra den.

Innan du visste huruvida du tagit dig vidare till andra omgången eller ej såg du väldigt nervös ut där uppe i green room.
– Oj! Ja det var fruktansvärt. Det var riktigt läskigt faktiskt måste jag säga. Så nej, det var det var hemskt.

Nu inför andra chansen, känner du viljan av att ändra på något eller satt det perfekt?
– Jag känner typ att jag, jag har lite att ändra liksom. Nej men jag känner att det finns lite grejer att ändra på eller förbättra, absolut, så att det blir perfekt! Säger Molly och visar genom att göra ett tecken för ”delikat” att med dessa små ändringar som hon har i tankarna så kommer allting att sitta som gjutet och vara enormt snyggt.

Det finns alltså anledning för den som möter Molly Pettersson Hammar i andra chansen att se upp för den här tjejen har en plan och vill till finalen.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *