Galna efterfesten där ingen ville avsluta kvällen

Det var en galen efterfest som fram till närmare 23.30 var ovanligt lugn och i princip alla artister lyste med sin frånvaro. Men sedan smällde det till. Inte bara i gästväg. Isa som var först in till borden ville inte vara sämre än finalisterna – hon har trots. Allt kommit vidare till andra chansen – och valde att öppna en flaska champagne åt sitt team på det festligare sättet. Själv hällde hon först upp en Cola.

Efter Isa anlände snart de andra artisterna en efter en och liksom Isa valde Molly att fira sin andra chansen-plats med champagne. Den som dock var värst var Wiktoria som trots att hon inte dricker alkohol (vilket hon avslöjade på presskonferensen) öppnade en flaska med hjälp av sitt team så att det sprutade överallt.

Det var en ovanligt lång startsträcka på festen men tillslut började det bli fart även på dansgolvet beläget till nedervåningen. Så pass att både Krista Siegfrids och Victor greppade mikrofonen för att sjunga sina låtar.

Krista Siegfrids på efterfesten.
Krista Siegfrids på efterfesten.
Victor sjunger med sin låtskrivare och kör Jesper.
Victor sjunger med sin låtskrivare och kör Jesper.

Vid 03 tystades musiken till mångas snopna miner. Då var festen fortfarande välbesökt och ingen hade egentligen lust att avsluta kvällen så tidigt. Det slutade med att festen förflyttades till klubben Etage några hundra meter bort dit även Krista följde med och passade på att bugga loss med en utsänd från en av de större nationella tidningarna. Här fortsatte festen i två timmar till fram till stängning.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *