Youniverse kvar i tävlingen

Molly Sandén slipper diskning. Det var igår kväll som det blev känt att 30 sekunder av hennes bidrag ”Youniverse” låg ute på en stor internationell sajt för köp av bland annat musik och böcker.

– Det har inte funnits något uppsåt från artisten eller dess skivbolag som i all kommunikation har varit tydliga med att releasedatumet är den 28 februari. Felet ligger alltså i nästa led vilket gör att det inte finns någon grund för diskvalificering, säger Christer Björkman i ett pressmeddelande.

Klippet togs snabbt bort men innebär samtidigt Sandén kan få en fördel mot de övriga i Gävles startfält. För att eliminera det så har SVT nu släppt 30 sekunder av samtliga bidrag ur den fjärde deltävlingen som man kan lyssna på under ett dygn – fram till 17.00 imorgon kväll på http://www.svt.se/melodifestivalen.

Ur den fjärde deltävlingens synvinkel är det helt rättvist men det blir onekligen väldigt bakvänt att man kan lyssna på den fjärde deltävlingens olika låtar medan den tredje deltävlingens inte offentligörs i klipp förrän på fredag.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *