Frans och Molly två glada vinnare

Molly Sandén med blommorna

Molly gav ifrån sig ett glädjetjut efter finalbiljetten och log brett under presskonferensen efteråt. Frans tycktes först inte tro på vad han lyckats med, att ta sig till finalen. Han var förstås lycklig över hur bra det faktiskt gått såhär med facit i hand men visste inte riktigt säga varför han vunnit. Vid en snabb research av varför så många egentligen faller för Frans fanns kommentarer som ”Låten, rösten, flinet #sötchock”samt ”Han har ju bara något som inte många har och inget man kan beskriva egentligen”.
– Jag får gåshud, var hans enda och korta svar på detta.

Var hittar man dig på efterfesten sen?
– Överallt! Med Panetoz förmodligen. Nej men lite överallt. Jag ser nog hur det blir, jag ska nog tillbaks, duscha, söka in sig lite antar jag. Sen så är det efterfest.

Martin Stenmarck kom utanför pallen och landade på en sjätteplats men var inte alltför nedstämd över det. Denna placering betyder absolut inte att han tycker mindre om Gävle nu.
– Nej! Jag älska Gävle. Gävle har inget med det här att göra. det har varit en fantastisk deltävling och verkligen alla som har jobbat med det… (Några killar kommer förbi och passar på att snabbt byta några ord.) Bra grabbar, syns! Kan bli en öl sen va? Nej men jag tycker att Gävle har varit jättejättebra som värd här, sa han minuterna innan det var dags för honom att lämna arenan och bege sig till en väntande efterfest.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *