Frans nya favoritskap

Under den här veckan har det har varit lite si och så kring Frans vid repen. Han har ju sången, den släpiga sången men har sett lite stel och obekväm ut där han stått ensam framför sin vägg med en mössa på huvudet . Så igår kväll hände något. Mössan åkte av och med den kom det faktiskt fram en kille som överraskade många när han tog publiken med storm.

Vi förstår inte varför men trots att han inte har den där förmågan att ta kamerorna riktigt rätt, trots att han ser väldigt liten ut där på scenen så är det någon slags osynlig aura som måste lysa kring honom för båda Gävles genrepspubliker har gått igång på honom. Det kan tänkas att Frans gör en Sarah Dawn Finer och ”skräller” – i det här fallet går direkt till Friends – på grund av låten.

Linda Bengtzing som var jättenöjd med fredagskvällens genrep där allt satt till 100% för henne, har kluven känsla eller rättare sagt kluvna vibbar inför kvällen.
– Jag tror det kommer bli väldigt tufft. Väldigt tufft. När man hör låtarna litegrann så börjar man ju, det är ju låtarna som tävlar trots allt, så att… vågar jag säga att jag tror Frans till och med kommer vinna hela MF iår?

– Ja men som sagt jag jobbar ju jag har sagt det till alla, jag jobbar ju så mycket bättre när det är publik, det är det som är lite farligt tror jag. För att det är ju egentligen till grund och botten till tittarna där hemma. Om jag går igång på publiken kanske jag blir inslukad där, säger Frans och lovordar genrepspubliken.
Nu måste man ju fånga tv-tittarna men får samtidigt inte vara för stel. Det finns åtminstone några tusen röstberättigade i publiken också som man kan få bonusröster från och det syns i bild om du är stel.

Frans besvarar också Lindas starka tillit och tro på Frans i hans If I were sorry.
– Hon sa såhär till mig i green room direkt efter, bara ”Du var så vek så nu har jag lagt tusen spänn på att du vinner hela.” Jag bara ”Vad fan Linda? Varför säger du det till mig?” No pressure kill you. Hon är underbar.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *