SaRaha om festivalsuccén: ”Det är grymt!”

Debutanten SaRaha tog resan till Andra chansen via Norrköping med sin Swahili-engelska ”Kizunguzungu” för endast två veckor sedan. Men någon semester inför sitt viktiga duellmöte med Isa har det inte varit tal om.
– Ja, det har varit fullt upp hela tiden verkligen. Jag har sprungit mellan olika grejer som intervjuer och sånt och repat, fortsatt repa och verkligen hållit igång.

Deltagandet i festivalen har förändrat hennes vardag här i Sverige mycket i det avseendet att hon numera blir betydligt mer igenkänd och har fått en del respons från olika håll.
– Ja men jättemycket såklart! Innan så var det ju nästan ingen som kände till mig i Sverige liksom så det har blivit en jätteskillnad. Låten har tagits emot superbra och det känns hur kul som helst. Jag har fått massa kommentarer från olika håll. Det är grymt! Säger SaRaha lyckligt.

Även SaRaha ser så pass stora olikheter i sitt respektive Isas bidrag att hon omöjligt kan se hon med fördel skulle kunna kopiera någon egenskap eller dyligt från Isa. Sångerskan till och med skrattar till i ett försök att få fram ett bra svar.
– Den är svår. Alltså hon gör det hon gör. Hon har verkligen det hon behöver för att göra sitt liksom och det jag gör är så långt bort från det. Men det är så olika typer av grejer så jag tror det skulle vara dåligt att sno idéer av varandra, säger SaRaha som i övrigt tycker att allt känns superbra och är jättepeppad.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *