Andra chansen som en klassresa för Molly

Molly Pettersson Hammar som fick åka hem med en andra chansen-biljett från den andra deltävling i Malmö den ger Halmstad ett ganska gott betyg och kallar den för en väldigt fin stad. Dock har det av förståeliga skäl inte blivit så mycket att lära känna den mer mellan repen och allt annat på sin agenda. Det har visserligen funnits möjlighet för en paus från turnén och att ha någon vecka emellan har Molly tyckt varit bra.
– Det har varit väldigt skönt faktiskt men det ändå inte som att jag har kunnat släppa det helt vilket hade kanske varit skönt. Om jag hade varit typ i första omgången hade man kanske hunnit mer släppa det helt men, men nej det har varit jätteskönt att låta det sjunka in lite. Jag känner mig så himla mycket softare nu.

Att hon står i duell mot Panetoz tycks bara gillas.
– De är söta, får hon fram för att sedan nämna en annan sida av Panetoz:
– Lekfullheten, det tycker jag är fantastiskt.

Vad det gäller klädbytet så vill Molly att det ska synas att hon är 20 år. Den vita klänningen som bars i deltävlingen är elegant och vacker men ger inte det intrycket Molly är ute efter. Det gjorde den röda som bars på torsdagsrepet. Det gör också den svarta klänningen som utan någon som helst förvarning användes på fredagens genrep, som Molly testade då och det är den sistnämnda som gäller.
– Det är den svarta som gäller, det kom jag fram till nu. Nej men, det är jag 99,5% säker på och vad gäller de sista fem så det är inget som talar för den röda. Det blir den här liksom.

Under tiden sångerskan talar scenkläder börjar delar ur Panetoz att med små medel som tecken med mera få deras duellmotståndare och samtidigt artistkollega att brista ut i ett härligt skratt och tala om för grannen vid bordet bredvid att han minsann får komma hit om han vill. Något som han avböjer men en sak är säker och väldigt tydlig. Artisterna har verkligen kul tillsammans här.
– Alltså den här veckan är nog den absolut roligaste jag haft på länge faktiskt. Det är svårt att inte ha det med sådana här glädjespridare. Menar Albin och alla är så sjukt roliga. Det är liksom klassresa all over again typ. Man få påminna sig om att det här är liksom en… ska jobba!

Denna avslappnade stil är troligen bra på ett sätt. I många fall jobbar man bättre när man har kul och särskilt för en artist syns det ofta när de ställer sig på scenen om de har kul och njuter. Bara Molly Pettersson Hammar låter det skina igenom på lördag samtidigt som hon genomför ”Hunger” på allra bästa tänkbara sätt inför publiken och kamerorna så borde det tillsammans ge henne ett toppframträdande som slåss väl om rösterna och en finalbiljett till Friends arena nästa vecka.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *