Ace Wilder tappade allting i breaket

Ace Wilder som har fjolårets låtskrivare bakom sig hoppas komma till ESC med sitt bidrag ”Don’t worry”. Hon var den första att ta en finalbiljett då hon tävlade i Göteborg och den första deltävlingen. Det var fem veckor sedan. För Ace har det varit skönt att ta ett break samtidigt som hon längtat tillbaka litegrann.
– Det är både och, alltså det har varit jättesvårt för att man är så borta så länge och då tappar man lite känslan av att man är med. Samtidigt så är det lite skönt för man slipper tänka på allting.

Tappade allting
Just breaket på fem veckor orsakade en hel del jobb för Wilder i onsdags när hon kom till torrepet. Det såg ju bra ut på torsdagen när hon klev upp på scenen för första gången den här veckan, men när hon får höra det kontrar hon med ett motsvar.
– Eh, ja men det gjorde det inte i onsdags kan jag säga. Jag fick repa ganska mycket.
Och det var tydligen inte lite hon tappat och fick lära in på nytt för ordet ”allt” var det första som lämnade hennes mun när sångerskan berättade mer kring det.
– Det hade gått fem veckor. Så att jag bara ”oh shit okej… ja nu måste jag komma ihåg det här och det här.” Det är annorlunda att stå och repa i en danssal än vad det är att stå på den här scenen.

Nu sitter emellertid såväl sången som koreografin för henne igen och efter gårdagens genrep där artisterna för första gången fick sjunga inför en riktig publik här i Friends arena trivdes hon som fisken i vattnet.
– Det är en helt annan publik alltså, det är verkligen annorlunda.

Hur det går kommer att avslöjas om bara några timmar. Kanske har Ace slagit Frans på fingrarna då och fått revansch för sin andraplats 2014 genom att ta segern.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *