Panetoz nöjda över utgångsläget

Panetoz är de som på ett sätt har det tuffast. Pa Modou Badjie, Nebeyu Baheru, Johan Hirvi, Njol Badjie och Daniel Nzinga är nämligen med på MF-cirkusen för tredje veckan i rad. Det betyder hela andra halvan av turnén. Trots detta har det fortfarande bra med energi kvar för att dansa loss.

De har haft sex andra deltagare mot sig fightandes om 4 platser vidare och landade i andra chansen. Där ställdes de mot Molly Pettersson Hammar i en duell med (utan djupare nedgrävning om vinnarchanser) 50% chans att ta sig vidare till final. Även detta lyckades de med och nu sitter de alltså totalt 12 stycken förväntansfulla i green ikväll och slåss om en enda plats, vinnarplatsen. Procentchansen att vinna är lägst här, och den krymper dessutom rejält nu när Frans pekas ut av de allra flesta som segrarfavorit. Grabbarna är nöjda ändå över sitt utgångsläge och visar även upp prov på sin humor.
– Ja, men det känns bra. Vi inleder festen. Vi är tippade att komma etta. Nej, men på riktigt. Vi kan inte ha ett bättre utgångsläge så vi känner oss trygga med vårt nummer och vår låt och svenska folket.

Panetoz säger också att de presterar bäst under press, att det är lite av deras grej.
– Vi älskar schlager. Vi älskar pressure.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *