Fantasifulla tilltag på efterfestens scen

Den stora efterfesten var välbesökt redan vid 23-snåret när det fortfarande trillade in finaldeltagare, utslagna bidrags artister, programledare, mellanakter och sådana som hade hittat dit för skojs skull. Nanne blev väldigt förvånad när hon ombads ta vägen via röda mattan medan Samir och Victor i vanlig ordning var lite här och var trots att de befann sig inom samma kvadratmeter.

Frans gjorde entré sist av alla en bit efter midnatt men hade den goda smaken att förvarna åt vilket håll han skulle spruta den alkoholfria champagnen. Så snart hälften av innehållet skickats ut över festpublikens huvuden sjöng han en festrepris på ”If I were sorry”. Därefter gick micken från artist till artist som klev upp och gjorde sin låt med mer eller mindre fantasi. Molly Sandéns folk gjorde slag i saken och norpade en vit duk från ett bord samt själva agera ”fläktmaskin” medan Davids dansare ställde sig på knä framför sångaren för att med sina armar leka rörliga laserstrålar som David lekte med. Både Panetoz och Samir och Victor klädde av sig och någon tog tillfället i akt att låna en vattenkanna för att få till en minimalt men dock skvättande fontän. Bassängen var de smarta nog att strunta i.

När Samir & Victor som sista artist avslutade den festligare karaoken (de sjunger ju till förinspelat) skingrades folkmassan på dansgolvet för att umgås i någon av barerna, dans loss på golvet eller bara stå/sitta och hänga vid något bord. Bland festdeltagarna som hade smitit in före min ankomst var just Gabriel Forss som sågs sitta och samtala vid ett bord intill vip-hyllan tillsammans med Dea samt Joy som var en av de som var kvar till stängning omkring 10 minuter före 05 på morgonen. Få ville emellertid avsluta festen den tiden så efter mycket om och men hade vakterna lyckats schasa ut oss allihopa varav de flesta hoppade in i en taxi för fortsatt efterfest någon annanstans.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *