Fokuserad Frans har fått starkare ljusvägg

Så var det dags för Frans att repetera. Sist av alla denna dag. Han bär som oftast en huvudbonad. Nu är det en svart mössa och till det en blågrön T-shirt samt jeans men de har provat en del kläder så det är inte säkert att dessa är den slutgiltiga outfiten. Ljusväggen är kvar liksom scenografin som visades på den under Melodifestivalen men ljusväggen är kraftigare. Scenen är som bekant större här och har ett annat utförande. Frans och hans team är smarta och utnyttjar detta genom att Frans går ut på catwalken. Detta kommer bli effektfullt sedan när hela parketten samt läktarna fylls med publik.

Sångmässigt är det precis som i Melodifestivalen, han genomför låten på ett bra sätt helt enkelt. Men han se lätt uttråkad ut, kan bero på fokuset han har just nu. Med publiken kommer troligen leendet som alla älskar att komma fram.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *