Dami Ims magiska nummer känns klockren topp-10

australien_zpsvrla9nlk
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Australien får applåder i presscentret efter sin andra genomsjungning. Det är inte förvånande. Numret är rejält snyggt och sångerskan Dami Im bär en glittrande klänning med mycket paljetter. Hon börjar avslappnat sittande på en upphöjd plattform som även den gnistrar och glittrar. Bakgrunden ser ut att föreställa en överblick av en storstad. När hon kliver av plattformen riskerar hon dock att visa lite för mycket och det stora släpet försöker hon diskret att sparka åt sidan för att inte kliva på det och snubbla.

Överlag är det rejält snyggt scenummer som är avskalat samtidigt som det sticker ut från allt annat vi sett hittills. Den klara säkra sången sitter som en smäck och hon är övertygande i det hon sjunger. Australien känns som en klockren topp-10 i sin semifinal.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *