Kalopi avslutar med ett hest skrik i mäktig ballad

kalopi_zpssnmieshf
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Makedoniens Kaliopi tänker tydligen stort i sitt nummer. Hela bakgrunden har gjorts om till en gigantisk öppen spis i guld. Spottarna från taket däremot lyser i blått. Sångerskan bär svarta tighta byxor och en svart klänning/tunika till det. Även hennes fyra körmedlemmar på hennes högra sida bär svart samt trummisen snett bakom på hennes vänstra sida.

Bidraget ”Dona” är en mäktig ballad som hon bär upp med sin röst som dock låter lite pipig under första delen av låten men sedan blir än starkare. Ett framförande som lyser självförtroende om sångerskan. Det enda som möjligen stör är den där sista tonen där det faktiskt låter som är som ett ”hest skrik”. Det skiljer sig verkligen från de andra 2 minuterna och 55 sekunderna eller så.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *