Mainstreamradiopop á la pojkband av irlands Nicky Byrne

nicky_zpsrclqlrhg
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Irlands sångare Nicky Byrnes ”Sunlight” är en typisk radiopoplåt. Skulle lika gärna kunna sjungas av ett pojkband typ Backstreet boys eller Westlife så det är en ganska mainstream. På scenen har han ett band med sig bestående av bland annat ett trumset men röstmässigt lyckas han inte riktigt fylla ut låten.

En blodröd sol lyser på LED-väggen bakom honom. efter att hela scenen har badat i rött inledningsvis. Nicky sjunger väldigt bra och ser riktigt säker ut, med ett leende på läpparna större delen av tiden men det ser ut som att vissa kameravinklar missas av sångaren. Nicky är också en av de få som använder den lilla fyrkantiga pucken ute på catwalken och även där lyser en blodröd sol fast då på golvet under honom.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *