Polens Michał Szpak kan sjunga

color_zps6t0safer
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Det är Michał Szpak som representerar Polen. Det är en rockkille som nu har ställt sig på Eurovisionsscenen med en ballad vid titeln ”Colours of your life”.

Han sjunger gudabenådande rakt igenom. Liksom Frans igår tycks han prova olika scenkläder. Först bar han en slags väst som såg ut att vara sydd av en silvrig värmefilt som i sig själv fångade upp de spottar som lyste upp artisten. Denna åkte av honom inför andra gången.

Med sig på scenen finns bakom Michał en mindre ensemble i form av ett piano, en cello och tre violinister. Polen borde inte ha några problem att ta sig till final och om han höjer sitt framträdande ytterligare en nivå kan han bli riktigt farlig konkurrent till en topplats.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *