Riktigt just scenframträdande av Justs

skinnjackan maringns bror_zps5fgcmsea
Foto: Thomas Hanses (EBU)

Lettland är först ut i sin semifinal och därmed också först ut att repetera. Sångaren Justs ”Heartbeat” är en låt med riktigt skönt beat och innehåller stadigt återkommande hjärtslag som mera liknar en klocka som slår. Enligt wikipedia ska sångaren vara blott 21 år ung men skägget gör att han ser äldre ut. Lägg till skinnjacka på detta.

Sången må vara bra men sångaren har en tendens att nästan skriksjunga, vilket faktiskt tonades ned redan under andra genomkörningen. Hans röst passar verkligen ”heartbeat” som hand i handsken och scenografin är inte fy skam.

Ljussättningen går i blått och rött och när LED-golvet börjar flimra runt honom samt när det förvandlas till någon slags landningsbana är riktigt snyggt. Enda missen var att en av kamerorna skuggade sångaren i bild vid ett tillfälle.

 

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *