Danmarks repetitioner börjar med ljudproblem

aha_zpstz2nmbdb
Foto: Andres Putting /EBU

Danmarks repetition börjar med ljudproblem. Inte bara en gång utan två får de avbryta musiken för att börja om. Den andra gången är det medlemmen ur Lighthouse X som står till höger som får problem med sin öronsnäcka och   börjar peka hejvilt samt fixa med sin dosa. Några sekunder senare bryter de.

Det här är årets ”Aha i börja av sin karriär” som har norpat Charlotte Perrellis mikrofonstativ. Deras bidrag ”Soldiers of love” är en snabb radiopoplåt som är som många andra låtar vi hört genom åren och fortfarande hör lite varstans vilket innebär att det kan bli tufft för trion nästa torsdag kväll. Positivt är att killarna använder sig av catwalken och kommer därmed att, när publiken väl kommer på plats, kunna interagera med de.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *