Manuellas refräng sätter sig där den ska

dansarepinne_zpstbtdgrni
Foto: Andres Putting / EBU

Manuella Brechko har själv varit med och skrivit låten. Det är en stark refräng som sätter sig snabbt och hennes röst är skön att lyssna på. Det är amerikanskt stuk på låten då låten påminner om att vara i Nashville eftersom det är countrystil. Några låtar som ligger i denna genre blir succé medan andra inte blir det.

Hon börjar i en ensam blå spotlight medan scenens kanter lyses upp svagt av rött. Vilket är de färger som finns med i låttiteln. Manuella bär lång vit vid klänning med hög slits. När hon inte har mikrofonstativet ser hon lite ledigare ut medan hon bakom det håller ihop handflatorna som en geisha. Scenshowen innehåller såväl en snygg man som sakta gick in vid låtens brygga för att ta tag i en snedställd pinne och snurra runt på denna samt en pyroteknik i form av ”regnvägg” och ett antal fontäner som sprutar upp som en grande finale. Riktigt stilfullt nummer.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *