Ivetas teknik funkade bättre idag än tidigare

DSC0567

Armenska Iveta Mukuchyans bidrag heter ”Lovewave”. Hennes rep idag gick bättre än på måndag på hennes första rep. Det är bättre kontakt med Iveta under repet och hon har verkligt självförtroende till att göra låten bättre än det den är just nu.

Hon själv fortsätter att bära på en svart benlös body med paljetter hängande i fransar från axlarna, det är lite eskortstil över den. Sången är bättre i hennes studioversion än i liveversion.

DSC0563

Plusset för henne är att de gör ett bra scenshow och använder sig av både pyro och en hel del tungrök. Det tekniska är verkligt bra och det ger en bra känsla för de som kollar detta på tisdagen till veckan.

Publicerat av

Diana Wikström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *