Första Boybandlåten ut i dagens rep: Irland

DSC1596

Irlands sångare Nicky Byrnes ”Sunlight” är en typisk radiopoplåt och det låter som att den kommer från slutet av 1990-talet då boyband var poppis. Skulle lika gärna kunna sjungas av ett pojkband typ Backstreet boys eller Westlife så det är en ganska mainstream historia. På scenen har han ett band med sig bestående av bland annat ett trumset men röstmässigt lyckas han inte riktigt fylla ut låten. Vidare så byter Nicky kläder flera gånger, detta för att prova vilka som är det bästa valet.

En blodröd sol lyser på LED-väggen bakom honom. efter att hela scenen har badat i rött inledningsvis. Nicky sjunger väldigt bra och ser riktigt säker ut, med ett leende på läpparna större delen av tiden men det ser ut som att vissa kameravinklar missas av sångaren. Nicky är också en av de få som använder den lilla fyrkantiga pucken ute på catwalken och även där lyser en blodröd sol fast då på golvet under honom.

Publicerat av

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.